• Home
  • АЗ СЪМ ДАНИЕЛА: Ето как победих рака на дебелото черво и черния дроб

АЗ СЪМ ДАНИЕЛА: Ето как победих рака на дебелото черво и черния дроб

Навременното разпознаване на симптомите и редовните прегледи могат да спасят живот. Преди няколко години Даниела Лукич се сблъсква с най-тежката диагноза, но с лечение, здравословна диета и хранителни добавки успява да преодолее всички неразположения и лошия изход.

„Връщайки се от едно от пътуванията си, забелязах, че се чувствам необичайно уморена. Апетитът ми намаля и като цяло не се чувствах добре, така че реших да си направя пълни изследвания рано на следващата сутрин.

Резултатите ми не бяха добри, желязото и хемоглобина ми бяха под всякакви граници. Веднага ме прехвърлиха за кръвопреливане. Останах в Клиничния център на Сърбия, където ми направиха други процедури.“

Даниела

Скоро се потвърждава диагнозата на Даниела – рак на дебелото черво с метастази в черния дроб. Туморът се намира в горната част на дебелото черво, точно под черния дроб и това е причината за липсата на симптоми. Както тя казва, нямаше промяна в изпражненията, болка или кървене.

„Диагнозата ме шокира, емоциите ми бяха смесени. Много скоро след шока обаче се появиха някакви сили, умът ми се проясни и реших да се боря с болестта. Енергията ми, независимо от диагнозата, беше доста силна.

Дойде моментът да приложа всички знания, които придобих преди години от алтернативната медицина. Аз съм здравен работник, хомеопат, обучител по хипнотерапия, занимавам се и с квантова медицина – посочва Даниела.

Операцията в Клиничния център продължи 6 часа и беше много тежка. Премахнаха ми тумора от дебелото черво, както и части от черния ми дроб.

Обаче ми казаха, че има нещо останало на черния дроб и ще следва още една операция. За щастие тази операция така и не се състоя. Получих един цикъл химиотерапия и редувах с каквото смятах, че е добро за мен.

На следващия скенер нямаше нищо, нямаше метастази в черния дроб. Напълно чиста находка“, подчертава Даниела. Разбира се, тя е извънредно щастлива. Когато излиза от болницата, тя решава, че няма просто да лежи. Нейният избор са повече слънце, тренировки, здравословна диета…

Даниела Лукич

„Знаете ли, винаги съм знаела, че лекарството е в природата около нас, но и в човешката природа. Моето лекарство беше: билките, дърветата, слънцето – това изпълни душата ми. Силата е в нас.

Ние избираме какво ще ни се случи, а аз избрах живота – казва тази смела жена. Както сама твърди, тя използва няколко добавки като форма на терапия, включително хомеопатичен препарат от син скорпион.

„Всеки ден пиех и комбинация от гъби: агарикус, шийтаке, кордицепс, майтаке и рейши с мед и големи дози витамин С. Имунотерапията е много важна за оцеляването на тялото. Ефективността на химиотерапията е намалена и ви дава сила”, потвърждава г-жа Лукич.

Диетата й винаги е била балансирана, както и днес. Следи нивото на рН на тялото и не позволява то да се подкиселява.

Даниела режим

„Трябва да се избягват бяло брашно, прости захари и промишлени храни. Червеното месо трябва да се премахне от менюто.

Ям много сурови зеленчуци, предимно на салата. Броколи, карфиол, червен лук и чесън са задължителни в менюто ми. Червеният лук е антиоксидант, а чесънът действа като антибиотик срещу възпаление. Всеки ден използвам качествен мед и прополис.

От плодовете ям горски плодове, цитруси и зелени ябълки, но ги измивам добре със зеолит или сода за хляб, защото за съжаление често се пръскат с пестициди. Понякога използвам и люцерна на прах, тъй като е чист хлорофил“. 

Leave A Comment