• Home
  • Богата баба ми каза какво трябва да направя, за да имам винаги пари в къщата:

Богата баба ми каза какво трябва да направя, за да имам винаги пари в къщата:

Една богата баба ми каза какво трябва да направя , за да се запазят парите у дома . Веднага след като започнах да следвам нейните препоръки, успях да завърша оградата в селската къща и да направя ремонт в хола и в кухнята. Колко жалко, че не знаех за това по-рано!

Днес ще споделим с вас съветите на мъдрата баба , които ще ви помогнат да подобрите отношенията си с парите и да подобрите финансовото си благополучие . Четете и помнете!

ЗА ДА ИМА ПАРИ В КЪЩАТА

В нашия свят всичко се развива естествено. И енергията на парите също има свои собствени закони, които, ако следваме, можем да живеем в изобилие.

За да привлечете пари в живота си, трябва да изпитвате удоволствие и комфорт от тях. Ако това не е така, то парите никога няма да дойдат.

летящи пари

Всички искаме да живеем добре, да се обличаме красиво и да се храним вкусно, но повечето хора се жертват за деца, съпруги, съпрузи, родители, забравяйки за своите нужди и желания. Причината за това са негативните нагласи от детството: че трябва да живеете скромно или че трябва да се срамувате да се радвате на парите. Тук се крие голямата грешка.

„Наградете се с подаръци. Първо платете за себе си!“- казват както богатите хора, така и езотериците. И са прави! Ако не получите радост от парите, те няма да дойдат. Затова не забравяйте за нуждите си, поглезете себе си или любимия човек.

жена шопинг

Нека това са дори малки изненади под формата на любимата ви торта или шоколад, но те трябва да са редовни и да ви радват.

Между другото, ако искате финансовият поток да расте, обемът на покупките за вас също трябва да нарасне.

пазаруване с карта

Приемайте парите с благодарност. Енергията на благодарността вече е достатъчно силна сама по себе си. Ако ви се дават, прехвърлят, даряват или плащат пари – трябва да се радвате на това и да благодарите от сърце. Бъдете благодарни дори за малко пари!

А безразборното харчене на финанси на първия ден, в който сте ги получили, не е добре. Парите трябва да прекарат нощта вкъщи, в противен случай те ще се разпръснат за миг и дори няма да забележите какво представляват.

пари в портфейла

Не забравяйте да правите добри дела. Има такава народна мъдрост: който дава повече, повече получава!

Опитайте се да давате около 10% от заплатата си за благотворителност. Не е задължително да са някакви средства, достатъчно е да се помогне на нуждаещите се, които са наблизо. Купете букет цветя или кофичка череши от бабата на пазара, а не от супермаркета, нахранете бездомник, платете сметката на дядото в магазина. Дори малките действия могат да имат огромни последици!

благодарност

Поддържайте реда у дома. Финансовите потоци циркулират много зле, ако къщата е в постоянен безпорядък, вещите са разпръснати и има много стари ненужни неща. Боклук, счупени мебели, скъсани дрехи, счупени съдове могат да доведат до сериозен спад на късмета.

Пускайте парите да си „отиват“ лесно. Не можете да правите пари, ако не сте готови да се разделите с тях!

възрастна жена

Мечтайте смело! Парите идват само за конкретна цел. Имайте това предвид и прилагайте тези правила на практика!

Leave A Comment