• Home
  • Всеки трябва да го знае: Видите ли монета на пътя, не посягайте към нея

Всеки трябва да го знае: Видите ли монета на пътя, не посягайте към нея

Всеки от нас поне веднъж в живота си е намирал монети или банкноти на улицата. Мненията за това как да се отнасяме към такава находка са много противоречиви.
С намерената на пътя монета се свързват множество поверия. И ако вярвате в съдбата и знаците, които тя ви дава, е по-добре да не ги игнорирате!
Виждайки монета или банкнота на пътя или тротоара, всеки от нас си задава въпрос: има ли смисъл да я взима?
Най-често подобни противоречиви мисли възникват в резултат на факта, че има определени вярвания, според които тези пари ще прогонят всички финансови средства далеч от дома ви.

Ако това наистина е така, тогава страховете ви ще бъдат напълно оправдани, тъй като с намерените пари можете да внесете проблемите на собственика им в дома си и да си навлечете чужди беди.
Ако това наистина е така, тогава страховете ви ще бъдат напълно оправдани, тъй като с намерените пари можете да внесете проблемите на собственика им в дома си и да си навлечете чужди беди.
В същото време съществува твърдение, че ние сами създаваме вътрешните си нагласи и от начина, по който интерпретираме събитията в живота си, се случва по-нататъшното им развитие.

Ето защо, ако намерите пари на пътя, трябва да ги вземете като подарък на съдбата и те със сигурност ще бъдат такива.
Ако, намирайки монети, се страхувате да не си навлечете проблемите на собственика им, по-добре изобщо не се навеждайте да ги взимате. За да предотвратите неприятностите, не мислете за лошото!
Най-разпространени парични ритуали
След като сте намерили монета на улицата, можете да превърнете находката в мощен талисман за пари. Можете да го направите по следните начини:

Ако монетата е намерена на улицата по време на нарастваща луна, трябва да я вземете, да я сложите в саксия и да я заровите в пръст.
Всеки път, когато поливате „растението“, произнасяйте следните думи: „Както расте дървото на парите, така да растат и финансите ми. Така да бъде“.
Монетите, които сте получили като ресто в магазина, трябва да слагате в различни части на къщата. Можете да ги поставите под килима или под леглото. В този случай енергията ще работи в правилната посока и ще помогне за увеличаване на средствата ви.
Препоръчително е да събирате монетите, намерени на пътя и да ги носите в десния джоб на връхната си дреха. Веднага щом събраната сума е достатъчна за закупуването на восъчна свещ от храма, идете до църквата и го направете по най-бързия начин.

След като купите свещта, я поставете в стаята си и я запалете. Докато тя гори, трябва да произнасяте следните думи: „Както пламъкът се запалва от искра, така една монета ще ми донесе богатство“.
Трябва да кажете думите толкова пъти, на колкото години сте. Препоръчително е ритуалът да се извършва само по време на нарастващата луна и за него трябва да знаете само вие.
Народни поверия
Според народните поверия монетата, открита на улицата, несъмнено вещае забогатяване. Но в този момент не трябва да изпитвате глад.

Ако намерите монета на празен стомах, това е знак за бедност. Ето защо, ако почувствате глад, не гледайте в краката си. Когато се нахраните до насита, можете спокойно да се оглеждате за загубени монети.
Въпреки многото противоречиви мнения, всеки трябва да помни, че парите, дори изгубени, носят определена енергия и изискват правилно отношение. За да подобрите финансовото си състояние, научете се да уважавате парите и те ще ви отвърнат с взаимност!

Leave A Comment