• Home
  • Възрастна жена скри дафинов лист в спалнята и започна да забелязва неочаквани промени в живота си

Възрастна жена скри дафинов лист в спалнята и започна да забелязва неочаквани промени в живота си

Позната съседка на пенсионна възраст скри дафинов лист в спалнята и започна да забелязва неочаквани промени.

« Само 1 лист и животът ще се промени необратимо! “ тя сподели мъдростта си с мен. След 2 седмици разбрах, че този съвет работи на 100%!

Днес ще ви кажа къде да криете дафинов лист , така че животът да се промени към по-добро. Хармонията във всички сфери е гарантирана!

ДАФИНОВ ЛИСТ В АПАРТАМЕНТА

Лавърът е окултно дърво, свързано с древна Гърция и бог Аполон, символ на мъжката красота. Дафиновата клонка, както и лавровият венец, се счита за символ на слава, победа и мир.

От незапомнени времена хората са отглеждали лавр и са го използвали в различни сфери на живота си. Най-разпространената сред които е варенето (като подправка). Малцина обаче знаят, че листата на вечнозеленото средиземноморско дърво могат да се използват не само за готвене.

Дафиновият лист има много магически свойства и едно от тях е да привлича пари . Ако след думите: „ Лавър, донеси късмет и щастие в къщата ми!“ » завържете 5 парчета с червен конец и прикрепете над вратата на входа, обектите на желанието ще долетят, за да се възхищават и, вероятно, ще се задържат дълго време. По-добре е да направите това на новолуние.

За да се умножават парите, на местата, където живеят, трябва да се поставят магически магнити – лаврови листа, натрити с етерично портокалово масло. Магнитите не трябва да се местят, говорят или показват на други.

Също така с помощта на дафинов лист можете да прогоните бедността . За да направите това, 4 дафинови листа трябва да бъдат поставени на кръст под килима на входа. В същото време трябва да се каже: „Дафиновият лист защитава парите, прогонва бедността . Веднага щом листата се разпаднат, просто ги сменете с нови. Толкова е просто и ефектно!

Друг талисман под формата на дафинов лист изпълнява творческите желания и ще бъде най-надежден за хората на изкуството. Дафиновият лист помага да се защити къщата от недобри погледи. Лавровите листа под килима в коридора не пускат кавги и нежелани гости в къщата.

И, разбира се, този вид амулет укрепва браковете . Съсед казва, че ако поставите дафинов лист под матрака в спалнята, тогава никой от съпрузите никога няма да помисли за измяна. Също така, няколко лаврови листа, поставени под възглавницата, ще върнат съня към нормалното, ще вдъхновят приятни нощни сънища.

Можете също така да окачите малка връзка дафинови листа във всяка стая. Това ще помогне за почистване на къщата от негативна енергия и кавги. Езотериците съветват младоженците да сложат дафинов лист в обувките си в навечерието на сватбената церемония. Това ще направи семейния живот дълъг и много щастлив!

 

Предлагам също да разберете какво ще се случи, ако запалите дафинов лист по залез слънце . Това е не само подправка, но и ароматизатор и дори успокоително!

Както можете да видите, дафинов лист в апартамент е задължителен. Онези, които вече са се пробвали като магьосници, казват, че лавърът действа безотказно!

Казват, че ако си пожелаете нещо и го напишете на дафинов лист и след това го изгорите, тогава желанието със сигурност ще се сбъдне. За да направите това, определено трябва да си представите, че желанието вече се е сбъднало, а не да седите в очакване на чудо!

Знаете ли за този вид полезни свойства на дафиновия лист

Leave A Comment