• Home
  • Георги посърна! Дебора даде показания срещу касапина, изправя се срещу него в съда

Георги посърна! Дебора даде показания срещу касапина, изправя се срещу него в съда

Дебора даде показания, повдигнаха нови обвинения срещу задържания за насилието над нея

18-годишната Дебора от Стара Загора, която беше обезобразена след брутално нахлуване в дома ѝ в Стара Загора, е дала показания пред Районната прокуратура в града, научи NOVA от свои източници

. Въз основа на свидетелските ѝ показания са повдигнати нови обвинявания против арестувания за похищението – 26-годишния Георги Георгиев.

От Районна прокуратура съобщиха, че спомагателното обвиняване, пристигнало след разпит на очевидци, е за закани за убийство по отношение на младата жена.

Георги Георгиев е изслушал персонално предявените му нови обвинявания през днешния ден в 10:30 ч. в наличието на юристите му, прецизират от прокуратурата.

В интервала от началото на април до края на юни обвиненият заплашвал Дебора и съгласно обвинителите това би могло да сътвори “ състоятелен боязън за реализиране на заканите „.

Според събраните нови доказателства нападателните закани за саморазправа са отправени персонално към потърпевшото момиче и посредством мобилно приложение. Стана ясно, че Георгиев е заплашил момичето с ликвидиране общо шест пъти.

Към сегашния миг против 26-годишния мъж се водят две досъдебни производства – за закана с ликвидиране и за нанасяне на междинна телесна щета.

И по двете каузи са събрани безапелационни доказателства, че Георги Георгиев е причинител на действията, споделят още от Прокуратурата.

Доказателствата се базирали на разпити на очевидци, назначени експертизи, огледи на мястото на престъплението,

конфискувани вещи и биологичен материал и др.

Leave A Comment