• Home
  • Глория стопи ледовете с бившия си мъж – двамата пак се събраха (Снимки):

Глория стопи ледовете с бившия си мъж – двамата пак се събраха (Снимки):

Глория стопи ледовете с бившия си мъж – двамата пак се събраха (Снимки):

Невероятното се случи – Глория се събра с мъжа , белязал най-дълго живота й, бившия ѝ съпруг Илия Загоров , на когото тя дължи кариерата си и появата на дъщеря си, Симона. Както вече ви информирахме, певицата кръсти внучката си Галина на първия й рожден ден, а важното събитие уважи дядото на рожденичката.
Загоров от години живее в скандинавските страни с новата си съпруга, но заради първата си внучка се прибра у нас.
Нещо повече – двамата с примата на поп фолка хванаха микрофона на тържеството след кръщенето и изпяха някои от великите си хитове, а феновете направо пощуряха. 

Тържеството обаче мина без бащата на малката. Припомняме, че през есента на миналата година Илия Загоров се запозна с Дани Милушев, като бременната с Галина Симона летя до Швеция, където живее татко й. Днес обаче пътищата на двамата се разделиха, а Илия е до щерка си, макар и за кратко.

Той не успя да се прибере за раждането на малката Галина заради коронакризата, не присъства и на абитуриентския бал на Симона. Тогава слуховете твърдяха, че Глория не го искала на празника. Днес обаче двамата изглеждат в нормални отношения като отговорни баба и дядо, а на горната снимка са като истинско сплотено семейство.

Leave A Comment