• Home
  • Да, истина е вестта за Любо Киров!

Да, истина е вестта за Любо Киров!

Предаването “Гласът на България” ще се промени тотално в новия си сезон. Един от легендарните ментори на младите таланти – Любо Киров, съобщи изненадващо, че вече няма да участва в надпреварата за певци.

Пред Диана Любенова по bTV той каза, че удоволствие да е част от “Гласът на България”, но вече официално е ясно, че на негово място ще има друга музикална звезда.

“Няма да мога да поема този ангажимент, защото програмата ви жестоко се сгъсти”, обясни Любо. Той уточни, че по времето, когато се снима състезанието за певци той ще е на турне, което за него е по-важно от телевизионното предаване.

“Не мога да присъствам изцяло в правенето на предаването, а аз не обичам да правя половинчати неща. Ще ме разсеят големите концерти”, коментира певецът, който имаше много силна година с много признания и награди. Любо Киров е официално и най-слушания български изпълнител за 2022 година.

Кой ще е новият треньор!

“И аз съм любопитен кой ще е новия треньор, но това е решение на “Гласът на България”, добави той на изумената от новината Диана Любенова.

Любо Киров беше треньор в последните два сезона на “Гласът”. И в двата случая обаче той не успя да спечели титла като ментор, като в единия път беше победен от Галена, а другия път от Дара, които направиха своите възпитаници победители.

Въпреки това страшно много певци искат да са тъкмо в неговия отбор, защо Киров е силна и важна фигура на само на сцената, но и в родния музикален бизнес като цяло. Именно затова той може да си позволи да пренебрегне дори bTV и “Гласът”, за са преследва собствените си цели.

Може би най-интересното е кой ще заеме мястото на Любо Киров в успешния формат. В момента приключват последните кастинги за участници и от шоуто обещават много силен сезон, защото са открили много талантливи певци.

Leave A Comment