• Home
  • Деси Стоянова не е на себе си след развода, направи нещо неочаквано

Деси Стоянова не е на себе си след развода, направи нещо неочаквано

Деси Стоянова е сред най-моногамните жени в bTV, но и на нейната улица изгряха любовни проблеми.

Водещата се намира в кошмарен период от живота си и по всичко личи, че се е разделила със съпруга си Велислав Русев, с когото иначе преди изглеждаха като една от най-стабилните двойки в телевизията.

 

От известно време насам даже Деси не носи брачната си халка, което може да се види и в „Преди обед“ всяка делнична сутрин, а това вероятно означава, че е възможно и да се е развела.

 

 

Връзката на Деси и Велислав датира от далечната 2000 г., когато тя е само на 23 г., току-що завършила висшето си образование, а той е по-голям от нея, също е журналист, но с далеч по-скромни успехи.

 

Според мнозина проблемите между тях са отдавна и са свързани с това, че Деси е по-успяла в професията си и носи повече пари вкъщи, което комплексирало мъжа й и го карало да мечтае за други жени, пише Kliuki.bg.

 

Доказателство за раздялата на двойката е и факта, че наскоро Деси отпразнува своя рожден ден в компанията на Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска в столично заведение, където мъжът й така и не се появи, а преди не пропускаше подобни празненства.

Leave A Comment