• Home
  • Ето как изглежда днес единствената дъщеря на Антонио Бандерас, взела всичко най-добро от родителите си

Ето как изглежда днес единствената дъщеря на Антонио Бандерас, взела всичко най-добро от родителите си

През 90-те години Антонио Бандерас беше основният мачо на големите екрани, уви, до десетгодишна възраст неговата популярност бе изчерпана.

И само през 2019 г. Педро Алмодовар отново ни напомни, че този испанец е невероятно талантлив актьор. Въпреки харизмата си, актьорът е бил женен само два пъти и от тези връзки има самотна дъщеря Стела.

През 1996 г.

Бандерас се развежда с първата си съпруга и се жени за Мелани Грифит, а по-късно същата година имат дъщеря Стела Дел Кармен, Бандерас Грифит. Момичето не обича обществения живот, защото излизането му вместо баща му на червения килим през 2019 г. беше приятна изненада за мнозина.

 

Стела взела всичко най-добро от родителите си, но не смята да изгражда актьорска кариера. Въпреки че Антонио успя да премахне дъщеря си в един от филмите си „Жена без правила“, тогава момичето беше само на три години. Стела реши, че й е по-интересно да работи зад кулисите, възнамерява да стане сценарист.

Стела е родена в Испания, защото говори езика, който е роден на баща ѝ. Момичето обаче може да се нарече полиглот, защото също владее свободно английски, шведски, норвежки и немски език.

 

Феновете обаче са привлечени от естествената красота на момичето. Мнозина са убедени, че ако искаше, тя може да завладее киното или подиума. Но Стела не обича обществения живот, дори в нейния Instagram няма толкова много снимки.

 

„Дъщеря ми е много по-зряла от мен. Тя е много избирателна и знае точно какво иска. Нямам намерение да се намесвам в личния й живот. Изключение ще бъде направено само ако нещо я заплашва “, казва Бандерас за Стела.

Интересното е, че полусестрата на Стела е известната актриса Дакота Джонсън. И въпреки че момичетата са приятелски настроени помежду си, те са пълни противоположности, Дакота изобщо не е против световна слава и популярност. Антонио се гордее и с двете си дъщери.

Leave A Comment