• Home
  • Ето как отговори Кейт на критиките към муцуните на малкия Луи

Ето как отговори Кейт на критиките към муцуните на малкия Луи

[ad_1]

Снимки: Getty Images

Луи определено се превърна в сензация по време на честванията за юбилея на кралицата. Кадрите с пакостливото му поведение, неприсъщо по принцип на един принц, обиколиха целия свят. И докато повечето хора му се зарадваха, то не липсваха и такива, които нарекоха момчето глезено и обявиха, че Кейт Мидълтън не се е справила като родител.

Кейт Мидълтън се видя в чудо с малкия си син-Той направо луда я направи на официално събитие-Видео Изминалият уикенд в Обединеното кралство бе посветен на Кралицата и нейния юбилей, но принц Луи ме…Jun 9 2022vijti.com

Херцозите на Кеймбридж обаче отиграха ситуацията по възможно най-добрия начин – с чувство за хумор. В обръщение към поданиците на Обединеното кралство семейството написа: „Благодарим на всички, които бяха там, за да изкажат своята благодарност към кралицата и нейните вдъхновяващи 70 години управление. От обикновените хора до общностите, организиращи улични партита навсякъде в страната, надяваме се, че сте имали запомнящ се уикенд. Всички си прекарахме невероятно, особено Луи…“.

Най-малкото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж направи своя дебют на официално събитие от голям ранг на Острова. Той се превърна в център на вниманието със своите физиономии и отегчение от факта, че трябва да стои мирно. Но макар и принц, той е все пак едно малко дете и ние разбираме, че му е трудно да спазва кралския протокол, нали?

Синоним на елегантност: Кейт Мидълтън удиви цял Лондон с рокля, изработена специално за нея (Снимки):Четиридневното честване на платинения юбилей на кралица Елизабет II, тоест 70-те й години на трона, …Jun 7 2022vijti.com[ad_2]

Leave A Comment