• Home
  • Жена завари пиян непознат на дивана си и викна полицията, последвалото е смайващо

Жена завари пиян непознат на дивана си и викна полицията, последвалото е смайващо

Американка се влюби в непознат, влязъл по погрешка в дома й, и се омъжи за него, съобщава The US Sun.

 

29-годишната Катрин Джонстън срещнала бъдещия си съпруг Майкъл през 2016 г. На 8 май жената отишла на купон и помолила сестра си да не заключва входната врата, тъй като смятала да се върне късно.

Когато Катрин влязла в дома си рано сутринта, заварила пиян непознат да спи на дивана в хола й. „Първоначално помислих, че е приятел на сестра ми. Включих фенерчето на телефона и го насочих към лицето му, опитвайки се да разбера кой е“, разказва тя.

След това събудила сестра си и я попитала кой е спящият на дивана й мъж, но тя й отговорила, че не е канила гости.

„Когато установихме, че никой от нас не го познава, бързо излязохме на улицата, извикахме ченгетата и им казахме, че на дивана ни спи някакъв мъж. Бях нервна, тъй като не знаех кой е и какви са намеренията му.

Най-голямата ми грижа беше просто да излезем от къщата и да се уверя, че сме в безопасност“, спомня си Катрин.

Служителите на реда, които пристигнали на адреса няколко минути по-късно, събудили мъжа и го извели от къщата. А сестрите повдигнали обвинение срещу него за незаконно проникване.

На следващия ден Катрин разказала на приятелите си за случилото се.

„Един от тях ми каза, че го познава. И тогава други хора започнаха да ми казват, че са приятели с него, че е добър човек и ме помолиха да сваля обвиненията“, казва тя.

След като двете със сестра й оттеглили обвиненията срещу Майкъл, той отишъл в дома им с цветя и бележка, в която се извинявал за поведението си на цялото семейство.

 

35-годишният мъж признал, че този ден пил много и си помислил, че е в дома свой колега.

Катрин разбрала, че случилото се е грешка и простила на Майкъл. Скоро тя се сближила с него, а година по-късно двамата започнали да излизат.

През 2020 г. Майкъл предложил брак на Катрин, а три години по-късно се родила дъщеря им Мила.

 

„Смеем се и не можем да повярваме, че се запознахме по този начин. Това е прекрасна и глупава история, което я прави толкова уникална.

 

Не бих променила нищо и мисля, че това прави любовта ни още по-силна. Съпругът ми е прекрасен мъж и съм голяма късметлийка, че го имам. Ние сме големи късметлии, че се имаме“, казва Катрин.

Leave A Comment