• Home
  • Жертви на красотата: Майка и дъщеря пръснаха цяло състояние да се тунинговат. На снимките преди няма да ги познаете /Снимки

Жертви на красотата: Майка и дъщеря пръснаха цяло състояние да се тунинговат. На снимките преди няма да ги познаете /Снимки

Жертви на красотата: Майка и дъщеря пръснаха цяло състояние да се тунинговат. На снимките преди няма да ги познаете /Снимки

СПОДЕЛИ

Share

Грешното разбиране за красота, на което робуват съвременните жени, ги кара понякога да стигат до крайности в преследване на идеала.

Но някъде в процеса те губят представата за реалност и резултатът често е трагичен. Такъв е случаят с тези майка и дъщеря от Обединеното кралство, които очевидно са прекалили в усилията си да бъдат като любимата си знаменитост, Кейти Прайс, и на всичкото отгоре обожават неестествения си вид!

майка и дъщеря със силикон

Промяна във външния вид

Джорджина Кларк и дъщеря й Кайла Морис искали да изглеждат като любимия си модел Кейти Прайс, разбра ТРГ. Ето снимката й!

Кейти Прайс

“Аз буквално се влюбих в Кейти! В края на краищата, тя беше толкова красиво различна от другите жени. Тя беше истински идеал –  споделя Джорджина Кларк. От този момент жената решила да стане като своя идол.

Затова тя пръснала над 86 000 долара, за да „тунингова” себе си!

майка и дъщеря тунинговани

Само за посещения в солариума дамите пръснали 8 000 долара.

майка и дъщеря с корекции

Джорджина и Кайли си сложили гръдни импланти, филъри в устните и скулите, екстеншъни в косите си и избелили зъбите си.

майка и дъщеря с пластика

– Майка ми беше като обсебена, така че реших да изпълня мечтата й, но не знаех как да платя за всичко това”, казва Кайла Морис. Тогава тя решава да напусне училище и да започне да припечелва пари като стриптизьорка. Майката не е против този начин на работа за дъщеря си.

момиче с джуки

майка и дъщеря кифли

Жените няма да спрат дотук и смятат още да подобрят външния си вид.

руси жени

„Когато с майка ми ходим по улицата, всички се обръщат и говорят за нашите големи устни. Но за нас те не са достатъчно големи. Пластичната хирургия ни приближава една до друга. Искаме да имаме големи гърди, големи задници и искаме да бъдем като Барби ”, казва Кайла Морис.

Ето и снимките им „преди“:

майка и дъщеря

майка с децата си

жена с дъщеря си

А може би майка и дъщеря всъщност правят правилното и в преследването на една мечта всички средства са позволени?

руси майка и дъщеря

Как намирате преобразяването на Джорджина и Кайла? Станали ли са като своя идол?

СПОДЕЛИ

Share

Leave A Comment