• Home
  • Зейнеб показа майка си и всички ахнаха (Снимка)

Зейнеб показа майка си и всички ахнаха (Снимка)

Зейнеб Маджурова, която наскоро дебютира като водеща в ефира на bTV, изненада отново последователите си в социалните мрежи с това, което проказа наскоро. Блондинката, която доскоро гледахме в студиото на „На кафе“ по Нова тв, показа майка си, а повода за това е нейния рожден ден. От кадъра става ясно и откъде тв водещата е наследила красотата си, пишат от show.blitz.bg.

Майката на водещата е управител на частна фирма и в миналото блондинката е споделяла, че като тийнейджърка майка ѝ често се налагало да укротява буйния ѝ нрав. Зейнеб и друг път се е хвалила в социалните мрежи с неподправения чар и естествената красота на майка си.

Зейнеб Маджурова е българска телевизионна водеща. Зейнеб Маджурова е родена на 13 февруари 1985 година в Бургас. През 2004 г. Маджурова е поканена, след кастинг, да участва в първото издание на риалити шоуто „Big Brother“ в България, което се излъчва по Нова телевизия. Родителите ѝ са против, тъй като все още е ученичка, и тя отказва. По-късно влиза в Къщата като резерва. Макар да не печели формата, е избрана за водеща на прогнозата за времето в същата медия.

През 2009 г., след четиригодишна пауза, сутрешното магазинно предаване на НТВ „На кафе“ е върнато на екран. Маджурова става репортер в него. През 2013 г. Зейнеб участва в предаването „Dancing Stars“ с професионалиста Петьо. Отпада първа от състезанието. Маджурова остава в лайфстайл програмата на Гала до излизането си по майчинство през 2019 година. През 2021 г. Маджурова се завръща на екран в сутрешния блок на БТВ – „Тази сутрин“.

„На кафе“ е магазинно телевизионно предаване с водещ Гала. Излъчва се по Нова телевизия и е ориентирано главно към дамската аудитория. Гала е поканена на кастинг за водеща от тогавашната ръководителка на телевизията Силва Зурлева. Предаването стартира на 9 октомври 2000 г. и се излъчва всеки делничен ден от 10 до 13 часа. „На кафе“ е сред малкото предавания тогава, които са на живо с продължителност три часа. През 2004 г. шоуто започва да излъчва и по-кратки емисии в неделя, които съдържат основно подбрани моменти от предишни предавания. Кулинарната рубрика на предаването се води от Варвара Кирилова. В края на юли 2005 г. „На кафе“ е свалено от ефир. Няколко месеца по-късно започва издаването на списание със същото име, което включва основните рубрики от самото предаване.

Leave A Comment