• Home
  • Как изглежда красивата жена на Джеки Чан, търпяла изневерите му цели 40 години – ще останете шокирани

Как изглежда красивата жена на Джеки Чан, търпяла изневерите му цели 40 години – ще останете шокирани

Героят на екрана Джеки Чан в живота дълго време беше далеч от този образ.

Джеки Чан е роден в Хонконг. Родителите му не могат да се нарекат финансово богати. Те работят много и научават и сина си да го прави. Актьорското бъдеще започва да се очертава още в детството, тъй като момчето на шестгодишна възраст влиза в оперното училище в Пекин. Именно там той се научава да контролира перфектно тялото си и наистина се увлича по бойните изкуства.

Още на 8-годишна възраст се появяват първите епизодични роли. Популярността не закъснява. Звездата намери ключа към сърцата на публиката. И неговата искрена открита усмивка и опит в каскадите, които му позволяват да изпълнява сложни трикове с невероятна лекота, правят възможно създаването на образ на прост, открит човек. Може би именно това е спечелило младата актриса от тайвански произход на име Лин Фенгиао .

Джеки Чан жена


Лин Фенджиао

снимка
Robin Lam/South China Morning Post чрез Getty Images

През януари 1981 г. се случва епохалното запознанство. По това време Лин вече е екранна знаменитост, притежателка на престижната филмова награда „Златен кон“. А Чан едва се е прицелил към звездната си роля в „Showdown in the Bronx“, отчаяно опитвайки се да завладее Холивуд.

Много околни и близки на двойката забелязат, че между младите, в допълнение към изгарящата страст, няма нищо повече. Но внезапната бременност на Фенджиао не им оставя избор. Тайният брак е сключен през 1982 г.

в Лос Анджелис, а на следващия ден се ражда първото им дете.

Джеки Чан на младини

Лин и Джаки имат различни представи за семейния живот. Момичето жертва филмовата си кариера в името на отглеждането на бебе, което получава името Джейси и живее в хармония със съпруга си. А Чан работи, работи усилено и практически отсъства от живота на близките си.

В многобройни интервюта се появява информация, че звездата от филма „Час пик“ нехае за младата си съпруга и дава на нея и сина си пари точно толкова, колкото да осигурят ежедневните си минимални нужди.

синът на Джеки Чан

Синът на Лин и Джеки – Джейси Чан

снимка
Legion Media

Популярността на актьора нараства, както и желанието му да живее забавен, безгрижен живот. Джаки не крие многото си изневери. Но Лин продължава да защитава съпруга си-шегаджия пред пресата. Тя остава до него независимо от всичко. Дори аферата на Чан с актрисата Илейн Ву Кили, която завършва с раждането на незаконна дъщеря, не успява да унищожи семейната лодка.

Джеки Чан
Джеки Чан в Градски ловец, 1992 г

снимка
Legion Media

Джоан Лин (друго име на Фенджиао) кротко отглежда сина си сама, продължавайки да търпи лудориите на съпруга си. Докато един ден не предприема отчаяна стъпка. Младата жена решава да проведе откровен разговор след поредните дълги снимки на Чан.

Не е известно какво е повлияло повече на женкаря – разбирането, че губи опора в живота си или перспективата за срамен развод с разделяне на имуществото, но актьорът напълно променя отношението си.

Джоан е много притеснена от шумното предателство на актьора. Тя не вярва на разказа му, но не си позволява да упрекне съпруга си. Единственото, за което тя настоява, е да признае бащинството. „Господин Готин“ се съгласява, но не участва в отглеждането на момиченцето, а дарява голяма сума за благотворителност.

Джеки Чан със сина си
Джеки Чан със сина си Джеси

снимка
Legion Media

След като Джеки Чан почти згуби любимата си съпруга, той изведнъж осъзнава каква роля играе тя в живота му. Папараците вече не го „хващат“ на съмнителни партита и събития, а след снимките той се прибра у дома при красивата си съпруга. Звездата се спира на най-важното – семейството. Постепенно успява да установи връзка със сина си и дори да стане пример за него.

На 7 април веселият Джеки Чан отпразнува рождения си ден като щастлив семеен мъж. Легендата стана на 69 години

Джеки Чан на 69
Джеки Чан

снимка
Legion Media

Leave A Comment