• Home
  • Кашлях месеци наред, докато не ме чу една приятелка- лекарка и не ми даде тази бабина рецепта. Спрях точно за няколко дни

Кашлях месеци наред, докато не ме чу една приятелка- лекарка и не ми даде тази бабина рецепта. Спрях точно за няколко дни

Кашлях месеци наред, докато не ме чу една приятелка- лекарка и не ми даде тази бабина рецепта. Спрях точно за няколко дни

Настъпва време от годината, в което почти всички ставаме по-податливи на бронхит и кашлица , които са резултат от бактериални и вирусни инфекции .
Обикновено дихателната система е засегната и отнема доста време, за да се възстанови напълно.
Бронхитът се проявява с упорита кашлица , суха или влажна, и като цяло може да продължи от няколко дни до три седмици. Може да повлияе както на възрастни, така и на млади хора, без значение от възрастта.
Но, преди да посегнете към лекарствата, обърнете се към природата и опитайте да излекувате кашлицата с натурални средства.
Представяме ви едно невероятно средство, което е не само напълно естествено, но и извънредно ефективно.
Просто следвайте инструкциите:
 
Рецепта:
Необходими продукти:
250 милилитра мляко
1 супена лъжица масло
1 супена лъжица мед
¼ чаена лъжичка сода за хляб
1 жълтък
Начин на приготвяне:

Първо, сварете млякото и го оставете да се охлади за известно време. Добавете маслото и меда и разбъркайте добре. След това добавете содата и жълтъка, и наново разбъркайте. Вашето лекарство е готово!
Приемайте го в продължение на 5 дни, преди лягане, за да получите резултати.
 
Отлично средство за отхрачване
Необходими продукти:
2 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
1 супена лъжица мед
2 супени лъжици вода
Смесете всички съставки и пийте сместа два пъти на ден, половината сутрин и половината вечер!
Ако кашлицата е продължителна и с отделяне на храчки, навярно нещата са по-сериозни. Посетете лекар, ако до този момент не сте го направили! Обичайно кашлицата е продължителна, когато възпалителният процес слезе надолу и засегне бронхите или дори белите дробове.
По-често се касае за бронхит, а по отделените храчки може да се съди за неговия причинител. Най-често упоритата кашлица с неголямо количество прозрачни храчки е индикатор за вирусна инфекция. Ако храчките са в по-голямо количество и имат мътен жълтеникав или зеленикав цвят, инфекцията е бактериална и лечението й налага прилагане на антибиотици.

Leave A Comment