• Home
  • Ключова рокада в бТВ – любимо лице си отива, ето кой сяда в стола му (Снимки):

Ключова рокада в бТВ – любимо лице си отива, ето кой сяда в стола му (Снимки):

[ad_1]

Ключова рокада в бТВ - любимо лице си отива, ето кой сяда в стола му (Снимки):


Ключова   рокада се случва в момента в бТВ – знаков водещ напуска медията, както в „За Жената“ писахме още преди месец, за да отстъпи титулярското си място на друг любимец от екрана. Става дума за Денислав Борисов , който ще бъде заменен от Ивайло Везенков.

Ето всички подробности:

Ивайло Везенков е новото лице на bTV Новините, съобщиха от медията. Заедно с Виктория Готева той ще се редува при представянето на актуалните събития в сутрешните и обедните новинарски емисии.

Ивайло Везенков

Ивайло Везенков има солиден опит в отразяването на политически, социални и културни теми. Журналистическата му кариера започва в радио „Витоша“, където работи като новинар, а през 2007 открива и страстта към телевизията. Работил е и като редактор в Радио Свободна Европа и телевизия BiT. Опитът, който трупа в PRO.BG и TV7 и го отвежда до bTV през 2011г.

Завършил е българска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и журналистика в Аризонския държавен университет, където е стипендиант по програмата Fullbright. Специализирал е в американските телевизии CNN и KPNX. Изготвя материали на политическа, социална и култура тематика.

Той ще се редува с красивата и усмихната Виктория Готева, която прекрачва прага на нюзрума на bTV като стажант през 2016 г. Година по-късно се присъединява като репортер към екипа на „Тази сутрин“, а през пролетта на 2019 г., след кастинг, става водеща на сутрешните и обедни новини по bTV.

От медията признават и че както „За Жената“ вече писа, дългогодишният репортер и водещ на bTV Новините Денислав Борисов се разделя с медията. Считано от 1 юли 2022 г. той напуска по взаимно съгласие и „ще поеме по нов професионален път“.

Денислав Борисов

Денислав също е стартирал като стажант в bTV, а от 2015 г. започва да води bTV Новините като един от основните водещи на сутрешните и обедни емисии. Бил е водещ на специални студиа и актуални предавания на медията.

[ad_2]

Leave A Comment