• Home
  • Когато се родиха, никой не вярваше, че са близначки-Сега са на 20 и ето как изклеждат-Все още много хора не вярват

Когато се родиха, никой не вярваше, че са близначки-Сега са на 20 и ето как изклеждат-Все още много хора не вярват

Когато се родиха, никой не вярваше, че са близначки-Сега са на 20 и ето как изклеждат-Все още много хора не вярват

Тези близначки от Великобритания неизменно привличат вниманието, защото едната от тях е бяла, а другата е тъмнокожа. Те са родени през 1997 г., баща им е бял, а майка им е наполовина от Ямайка.

Сестрите свикнали да бъдат постоянно обърквани с приятелки и понякога трябвало да показват свидетелства за раждане, за да докажат, че наистина са роднини. „Никой никога не вярва, че сме близнаци, защото съм бяла, а Мария е черна. Дори когато сме облечени по същия начин, ние дори не сме като обикновени сестри, а камо ли като близнаци”, обяснява Луси.

Донна Дъглас, майката на близнаците, добре си спомня как е видяла дъщерите си за първи път след раждането. „За нея това беше шок, защото цветът на кожата преди раждането не беше определен от сканирането.

Така че тя нямаше представа колко сме различни. И когато акушерката й даде и двете ни, майка й просто изпаднала в ужас – казва Луси. Доколкото момичетата се различават по външен вид, те не са психологически подобни. Луси, която има червена коса и много светла кожа, изучава изкуство и дизайн в колежа Глостър. Мери, която има кафява коса и има карамелена кожа, изучава психология и право в Колежа на Челтнъм. Те имат братя и сестри, които също имат различни кожни тонове.

– Всички наши по-големи братя и сестри имат цвят на кожата – нещо между Луси и мен. Тоест, ние сме с нея по крайностите на цветовия спектър и те са някъде между нас – каза Луси. Тя се радва, че тя и сестра й са толкова различни: „Когато имате близнак, който е напълно различен от вас, хората никога не ви бъркат с него и това е чудесно. Повечето от близнаците са като две капки вода, но Мария и аз едва ли можехме да бъдем объркани, дори и ако се опитаме – казва Луси.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

Leave A Comment