• Home
  • Къде да държим парите у дома, така че никога да не свършват?

Къде да държим парите у дома, така че никога да не свършват?

Къде да държим парите у дома, така че никога да не свършват?

За да си богат човек, не е достатъчно само да можеш да печелиш. Много е важно парите да се съхраняват правилно . Експерти в областта на биоенергията казаха как да го направите правилно.

За да не изчезнат парите от дома, е необходимо да се грижите правилно за тях. Днес ще научите как точно да го направите.

евро в джоба

Сгънете ги внимателно

Парите обичат реда, така че всяка банкнота трябва да лежи спретнато подредена, до едни и същи банкноти. Никога не поставяйте пари в буркан или произволно в кутия. Това ще се отрази негативно на финансовите потоци.

Не ги дръжте в спалнята

Спалнята е място за почивка и релакс. Там няма място за пари. Ако ги държите там, финансовият успех ще „заспи“ там, където спите и вие. Най-доброто място за съхранение на пари е кабинетът (офисът), всекидневната. Много е важно да държите парите си в зоната на славата, където са всичките ви сертификати, трофеи, медали.

пачки пари

Тъмен ъгъл

Парите обичат спокойствието, така че е по-добре да ги предпазите от течение, така че вятърът да не ги духа. Оставете ги да лежат на тъмно и уединено място, скрити от любопитни очи.

Просторно място

Парите не трябва да се държат там, където им е тясно. Не ги дръжте в папки или книги. Оставете ги да лежат в просторна кутия. Така ще бъде много по-добре. Специалистите препоръчват също да изберете най-красивата кутия за съхранение на пари.

В брой или карта

Картата се съхранява по-лесно от парите в брой. Всички правила, описани по-горе, важат и за нея. Разбира се, не е нужно да се притеснявате, че картата се използва през цялото време. По-добре е да съхранявате карта, която изобщо не използвате, на уединено и тъмно място.

Не мачкайте и сгъвайте парите

Това е много важно. Много хора обичат да усукват и сгъват банкнотите, но е по-добре да не правите това. Това ще се отрази негативно на финансовите потоци. Много бързо ще загубите пари, ако ги държите намачкани или усукани, дори и да са чисто нови.

даване на пари

Добър вариант за съхранение е сейфът. Разбира се, не всеки може да си го позволи и може да заема много място, но това не означава, че само безумно богати хора използват сейф. Най-важното е да се чувствате добре с парите си.

Leave A Comment