• Home
  • Майка ми не можеше да стане от леглото от силните болки в ставите, докато не започна да приема това натурално лекарство!

Майка ми не можеше да стане от леглото от силните болки в ставите, докато не започна да приема това натурално лекарство!

Майка ми не можеше да стане от леглото от силните болки в ставите, докато не започна да приема това натурално лекарство!

Всички лекари й предписаха само безброй противовъзпалителни лекарства за лечение на симптомите, но облекчението беше само мигновено. Диагнозата вече беше известна.

Майка ми страда от артрит, но реши, че няма да се откаже и че ще направи всичко възможно да намери подходящото лечение за ужасното състояние.

За щастие тя откри това естествено лекарство за артрит, което не само премахва симптомите на болката, но и премахва последствията от болестта.

Според нея това лекарство е всичко, което е необходимо, за да се отървете от ужасната болка в ставите.

Съставки

– 1 средно голям патладжан
– 1 литър вода

Подготовка

Измийте патладжана, нарежете го на по едри парчета, след което го сложете в съд с водата на котлона докато кипне.  Оставете го вътре, докато топлата вода се охлади.

Съхранявайте около 750 мл от тази течност в хладилник, а останалите 250 мл можете да използвате за външни приложения.

Трябва да използвате това лекарство за вътрешна употреба съгласно следните инструкции:

– 250 мл сутрин на празен стомах
– 250 мл по време на обяд
– 250 мл вечер

Направете следното, за да използвате този продукт за външна употреба:

Смесете 250 мл от течността, която сте запазили в предишната стъпка, с 50 мл зехтин. Съхранявайте получената смес в хладилник.

За външна употреба е необходимо лекарството да се прилага върху проблемните зони през нощта, преди лягане.

Просто разтрийте с течността засегнатите места и поставете чиста кърпа върху тях за една нощ.

Само след 20 дни от използването на това лечение ще можете да възстановите движенията в коленете и краката си. Болката и възпалението ще изчезнат напълно.

Leave A Comment