• Home
  • Малко се знае за палата на Рачков, цените са буквално космически

Малко се знае за палата на Рачков, цените са буквално космически

[ad_1]


Водещият Димитър Рачков не е от хората, които често излагат личния си живот на показ. Малко се знае и за палата, които телевизионерът обитава в полите на Витоша. Резиденцията на комика, намираща се в баровския комплекс „Маунтин вю вилидж“ край Панчарево, е под непрекъснато наблюдение, а на територията на затвореното селище не се допускат случайни хора.

Бариера и кабинка с охранител посрещат още на входа на комплекса, а във вътрешността му се допускат само собственици на имоти и техни гости и посетители.

Рачков живее в голямата двуетажна къща с обширен двор и гаражи със сегашната си приятелка Анита. Допреди години в жилището, което тогава обитаваше Митко в същия комплекс, често можеше да бъде видяна и бившата му Мария Игнатова, но днес тя живее със съпруга си Ивайло Нойзи Цветков в къщата на майка си.

Съседи на Митко и Анита са Мая Илиева, Маги Халваджиян и Наталия Симеонова, която се премести окончателно при мъжа си Денис в Америка и остави имота на щерка си.

Всеки може да стане част от баровското кварталче, стига да плати 185 хиляди евро за двустаен дом, но без двор. Само поддръжката на месец излиза 400 лева, като в това число влизат пари за охрана и общите части.

Наскоро Рачков участва в реклама на косачка за трева и показа разкошния си двор с морава и дървета, както и голямото куче, което охранява лукса.

Анита пък снима как получава букет от любимия си и показа входа на хасиендата в красива пътечка през моравата и част от първия етаж, в който е холът. Той е пълен с растения, а на земята е застлана кожа. Мебелите са в светли тонове, а красивата кръгла масичка е любимата на  дойката за пиене на кафе и коктейли.

От хола френски прозорци водят към двора, а кухнята изглежда като от списание. На втория етаж са спалните с бани, а гаражите имат топла връзка с къщата, пише „Минаха години“.

[ad_2]

Leave A Comment