• Home
  • Михаил Билалов показа кралицата, която владее сърцето му от 19 години (Снимки)

Михаил Билалов показа кралицата, която владее сърцето му от 19 години (Снимки)

Михаил Билалов показа кралицата, която владее сърцето му от 19 години (Снимки)

Един от любимците от сцената и екрана, актьорът Михаил Билалов , успя да прикове вниманието на почитателите си с последните снимки, които качи във Фейсбук. От тях става ясно, че момента водещият на „Стани богат“ е в заслужена лятна почивка от телевизията, а в паузите между моноспектакъла си „Бум-бум“ намира време да отдели няколко дни с дъщерите си.

Днес той пусна снимки от ваканцията, която прекарва с по-малкото си момиче – Олга .

Билалов дъщеря

„Кралицата, която управлява сърцето ми вече 19 години“ – това нежно сравнение използва актьорът, когато показа порасналата Олга в Инстаграм.

Сега двамата са предпочели магията на Родопите вместо гръцкото море (което е тенденция у нас). Именно това предизвика огромно одобрение от неговите последователи в социалните мрежи, които се кефят на постъпката му.

Билалов Родопи

„Родопите вместо Гърция.

Пет дни с Олга – льо сървайвър за напреднали“, е написал актьорът под снимките, които публикува от планината.

Михаил Билалов дъщеря

На тях се вижда как двамата наистина си прекарват изцяло сред природата, палейки огън и разхождайки се из горите.

„Романтика“, „Красота“, „Прекрасни хора на прекрасно място“, „Страхотно“, „Разкош“, „Вдъхновение и истинско…“, „Тишина и релакс“, „Страхотен пример и най-вече най-добрата почивка за човека“, гласят част от коментарите под публикацията му.

лагерен огън

Билалов има и по-голяма дъщеря – Данае-Анна. И двете му щерки са от бившата му японска половинка. Трите дами живеят във френската столица Париж, където и актьорът е прекарал дълги години преди да се завърне в България. Тук той има нова любов – в лицето на Ваня Николова, която е сценарист и двамата се залюбват покрай няколкото проекта, в които и двамата участват – „Под прикритие“, „Връзки“, „Голата истина за група Жигули“ и др.

Leave A Comment