• Home
  • Момче на 17 години написа предсмъртно писмо и се хвърли под влака в Сопот

Момче на 17 години написа предсмъртно писмо и се хвърли под влака в Сопот

Момче на 17 години написа предсмъртно писмо и се хвърли под влака в Сопот

Голяма трагедия в Сопот.

17-годишно момче от Карлово се е самоубило, след като се е хвърлило под машината, която полага траверсите. Инцидентът е станал на гарата в Сопот около 22,45 часа. Въпреки че машинистът е успял да активира спирачката, момчето е загинало, предаде Пловдив24.

На място са пристигнали лекари, които само са установили смъртта. Младежът е оставил предсмъртно писмо, като в момента се изяснява причината за трагедията.

Дошлите полицаи са извършили оглед на местопроизшествието и са иззети веществени доказателства. Прокуратурата вече е уведомена за случая.

В четвъртък вечерта около 23:00 часа тийнейджърът, който е ученик в техникума в Сопот, отишъл на жп релсите между гарите Карлово и Сопот.

По релсите се движел локомотив без вагони, момчето се хвърлило. Единият от двамата машинисти разбрал, че е ударил човек, другият помислил, че са блъснали пресичащо животно, пише Блиц.

Двамата успели да спрат локомотива и връщайки се, се натъкнали на страшната гледка.

Момчето е сирак, майката е починала. Живеел с баща си и двамата си братя. Не е оставил предсмъртно писмо, но във Фейсбук е написал, че се сбогува с приятелите си.

Мистерията е пълна, разследващите работят по няколко версии, но основната е, че момчето е имало проблеми, вероятно психически. Няма данни за любовна драма, алкохол или наркотици.

За един ден това е второто подобно самоубийство на жп линии в пловдивска област. Както вече ви съобщихте вчера сутринта жена е легна на жп релсите в Пловдив и загина на място, след като товарен влак на частната фирма „ПИМК“ я прегази.

Leave A Comment