• Home
  • Наум Шопов и Теа заживяха в къща на приказките в Турция – вижте луксозния дом (Снимки):

Наум Шопов и Теа заживяха в къща на приказките в Турция – вижте луксозния дом (Снимки):

Наум Шопов и Теа заживяха в къща на приказките в Турция - вижте луксозния дом (Снимки):

В истинска приказка заживяха Наум Шопов , половинката му Теа Минкова и малката им дъщеричка Амая през последните седмици. Двойката буквално се пресели в съседна Турция , където се радва на щедрите слънчеви лъчи, докато у нас температурите сутрин приличат повече на зимни.

Семейството е там във връзка със снимките на втория сезон на риалити формата „Ергенът“, в който актьорът явно отново ще участва като водещ. 

Теа и Амая

Звездното семейство съчетава полезното с приятното, като на второто набляга най-вече Теа, която не пропусна да се изфука и с лукса, на който се радва във вилата , която ще бъде техен дом в следващите няколко месеца.

Видеото, което брюнетката качи в мрежата, е повече от показателно за преживяването. Прави впечатление огромният басейн, край който вече си играе малката Амая, както и просторните слънчеви тераси.

вила Наум

Наум Шопов Турция

Въпреки че Наум практически е на работа в Турция, се е погрижил и семейството му да е заедно с него, от което най-доволна май е Теа, която не спира да инфлуенсърства с различни видеа.

Теа и Наум Турция

Leave A Comment