• Home
  • Ненчо Балабанов се сгоди – честито! Вижте красивата му избраница и огромния диамант (Снимки):

Ненчо Балабанов се сгоди – честито! Вижте красивата му избраница и огромния диамант (Снимки):

Ненчо Балабанов се сгоди – честито! Вижте красивата му избраница и огромния диамант (Снимки):

Един от любимите комици на България, актьорът Ненчо Балабанов, лети на крилете на щастието от няколко месеца. Влюбеният като ученик имитатор на Бойко Борисов вече не крие от очите на света любовта си към 13 години по-младата от него красавица Катрин , а наскоро двамата са скрепили чувствата си с обет за бъдещ брак.
Това стана ясно от красивия годежен пръстен с голям диамант , който блести на ръката на младата изгора на Балабанов.

Двамата не са обявили официално за щастливата промяна в живота си, но бдителни техни последователи в социалните мрежи нямаше как да не забележат бляскавото бижу на ръката на красавицата.

Според близки до двойката пък, двамата вече работят активно и за дете.
И за изненада на мнозина – избраницата на Ненчо Балабанов няма нищо общо с родния шоубизнес и дори не е известна. За сметка на това обаче, има много доходоносна работа, защото е търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании у нас. Тя обожава колите още от малка, когато започва да колекционира списания за коли и науча всички марки и модели, пише „Хотнюз“.

Припомняме, че преди да покаже коя е жената, в която се е влюбил, Ненчо Балабанов имаше и друга публична връзка – с певицата Йоана Драгнева, която пък днес е щастливо омъжена и вече има две деца. Двамата се разделиха преди шест години именно заради нежеланието на Балабанов, който има 16-годишен син, да се ожени за нея

Leave A Comment