• Home
  • Никога не изнасяйте това от дома си! В противен случай бедите и нещастията не могат да бъдат избегнати.

Никога не изнасяйте това от дома си! В противен случай бедите и нещастията не могат да бъдат избегнати.

Ето какво не можете да изнесете от къщата, за да не привлечете неприятности, нещастия, болести. 

Първото нещо, което никога не трябва да давате на никого от дома си, са игли. Не можете да давате вашите игли на никого и също така е необходимо да сте сигурни, че никой не взема вашите игли от дома ви. Ако някой каже зло на иглата ви, то ще се сбъдне. Ако искате да заемете игла на любим човек или човек, на когото имате доверие, тогава пъхнете дълъг конец в нея. Също така е необходимо да съхранявате игли в къщата с конец, това се прави, за да не изпитвате финансова нужда.

Също така безопасните игли работят много добре с мислите и ако дадете на някого своята игла от вкъщи, тогава не знаете с какви мисли ще бъде закопчана.

Никога не давайте захар от вкъщи. Като цяло захарта се смята за символ на сладък и щастлив живот, поради което захарта не трябва да се дава или взема назаем. В къщата, където е взета захарта, могат да започнат конфликти и кавги. Захарта може да се изнася само в торба, която не е отваряна.

Освен това не можете да давате съдовете си от вкъщи. Всички ястия имат енергията на господарката на къщата, тя зарежда къщата и е талисман. Затова никога не давайте и не изнасяйте съдовете си от дома си и не молете другите за съдове, които да използвате.

Има и забрана да подарявате нещо от дома си на рождения си ден или на ваш близък, както и в деня на заминаване или в навечерието на църковни празници. В такива дни, заедно с нещата, щастието и благополучието могат да си отидат.

Всички тези забрани наистина помагат за защита на семейството и дома от различни неприятности.

Leave A Comment