• Home
  • Отидох на гости на сестра ми, а у тях винаги смърди ужасно от цигарите, а сега ухаеше божествено, а те не спираха да пушат (видео)

Отидох на гости на сестра ми, а у тях винаги смърди ужасно от цигарите, а сега ухаеше божествено, а те не спираха да пушат (видео)

Изпълнете дома си с приятен аромат, като използвате този трик!

Ние непрекъснато си купуваме различни продукти, които са предназначени да осигурят приятен аромат в дома ни – освежители за въздух, спрейове, ароматни свещи и т.н. Но проблемът се състои в това, че всички тези продукти са съставени от химични съединения.

Следователно, те са токсични и вредни за организма ни. Възниква необходимост от естествена алтернатива!

 

Днес ще ви покажем невероятно видео, което ще ви помогне да се откажете от токсичните стоки, които покриват рафтовете в магазина!

Ето какво ви трябва: сода, малко етерично масло, вилица, чаена свещ, чук и съд с капак.

Този невероятен трик е идеален за вашата баня, спалня, хол.

 

С гореща вода и сапун измийте празния свещник (съд с капак). Следващото нещо, което трябва да направите, е да налеете малко сода за хляб в бурканчето , да добавите 10 капки от любимото си етерично масло и да разбъркате добре с вилица. Чаената свещ може да поставите в центъра!

Затегнете капака, а след това направете 5-7 дупки с чук или отвертка!

След като всичко е готово, запалете свещта или просто оставете нурканчето да ухае и се насладете на невероятно свежия и приятен аромат в дома ви!

 

Обезателно споделете тази статия с приятелите си! Вероятно те също имат нужда от подобен трик!

Вижте видеото:

Leave A Comment