• Home
  • Павел Глоба пророкува: Три зодии печелят звездния джакпот през октомври!

Павел Глоба пророкува: Три зодии печелят звездния джакпот през октомври!

Павел Глоба пророкува: Три зодии печелят звездния джакпот през октомври!

СПОДЕЛИ

Share

Новият месец вече е на прага ни, а с него се събуждат отново онези надежди и въжделения, които сме възлагали на лятото. Дали есента ще ни донесе късмет в начинанията, любовта, кариерата? Нека видим какво има да каже по този въпрос един от най-известните световни астролози:

Есенният октомври , с всичките му предимства и недостатъци, все още е чудесно време за актуализиране и постигане на вашите цели, всякакви житейски и професионални начинания и корекции в личния ви живот, казва прочутият астролог Павел Глоба .

Периодът е благоприятен да поемете още отговорности, както и да се споразумеете по лични и служебни въпроси, свързани с кариерата, увеличението на заплатата и др.

Октомври ще отвори широки възможности за начинания, ще ви накара да мислите за бъдещето и да се занимавате по-активно с практически въпроси.

Ето кои ще са най-големите късметлии на месеца и на кои ще им се наложи да се потрудят повечко, за да постигнат целите си:

Овен

Първите две декади на месеца са изключително подходящи за начинания, за решаване на най-важните задачи, които ще помогнат да завършите тази година отлично, което е важно за амбициозните представители на огнения знак.

По това време може да се заемате със задачи от всякаква сложност, да поемете максимални отговорности и да се нагърбвате с всичко.

Време е да дадете ход на идеите, които се въртят в главата ви от дълго време.

Ако смятате, че няма да успеете сами и ще бъде по-разумно и безопасно да го направите с нечия помощ – потърсете я!

За да не останете сами с проблемите си в даден момент, не забравяйте за най-близките си, които винаги са до вас и са готови да ви помогнат, както и за вашите стари и верни приятели. Поддържайте връзка с тях.

Телец

Откажете се от всякакви рискове до третото десетдневие на октомври. Първите две декади на месеца не са подходящи за активни действия, а за планиране.

Инициативните и целеустремени представители на този земен знак трябва да изяснят отношенията си със своя бизнес партньор, тъй като пътищата им отдавна са се разминали и се налага да „дърпат“ всичко сами.

Освободете се от всичко, което ви пречи да продължите напред и не правете бизнес с нови познати и с хора, които се налагат и създават първо впечатление за ненадеждни личности.

Не си правете планове, чието изпълнение може да се проточи с времето. Всичките ви начинания трябва да приключат до края на текущата година.

Близнаци

За емоционалните Близнаци, най-активните от тях, за които всяка възможност за печалба е шанс, октомври е изключително подходящ за реализиране на всички идеи.

До последната седмица на месеца всичко ще бъде на тяхна страна – от късмета до разположението на звездите в небето. След това ще трябва да се оттеглят от активните дела и да преминат към щадящ режим.

Не се опитвайте да вземете твърде много от живота, ограничете се само до най-необходимото, в противен случай ще се объркате и дори по-лошо – няма да имате време да следвате всичко и в резултат на това ще загубите по-голямата част от него.

Подхождайте отговорно към любовните въпроси, търсете половинка с отговорен подход. Нямате нужда от вятърничав партньор като вас, той само ще ви отклони от основните ви цели.

Рак

През този период уязвимите Раци и тези, чието здраве куца, могат да се сблъскат с проблеми. Те трябва да следят внимателно състоянието си, да реагират своевременно на всички предупредителни сигнали и да не се довеждат до изтощение.

Що се отнася до практическите, професионални перспективи – такива не се очертават поне до 20-о число на месеца. По това време ще могат да се докажат онези представители на знака, които се занимават с творческа работа, която не предвижда финансови инжекции, отговорни решения и свързани с тях рискове.

Всички лични семейни въпроси, включително и спорните, е най-добре да решавате в семеен кръг, без да търсите помощ или подкрепа от роднините си.

Лъв

Лъвовете, харизматични и упорити в целите си, ще имат късмет като никой друг през октомври и трябва да се настроят за най-високи резултати.

Разчитайте само на себе си! Всяка помощ отвън може да се окаже користна, а в случая нямате нужда от нея, защото сами можете да се справите с всичко перфектно и да разрешите всички трудности.

Ако настроението на тези емоционални и в някои случаи прекалено агресивни хора се влоши по някаква причина, за тях е важно да задържат гнева си, а не да избухват.

Почивайте повече, за да не кипнете отново. Любимото ви занимание, някакво хоби, ще успокои нервите ви и ще отвлече вниманието ви от ежедневието и нервното напрежение.

Дева

В началото на октомври деловите Деви, които се занимават предимно с индивидуални дейности, трябва да положат максимални усилия, за да приключат всичките си дела.

В бъдеще, т.е. през второто и третото десетдневие, ще трябва да отложите всичките си инициативи, в противен случай всички усилия, които сте положили, ще отидат на вятъра.

Би било добре тези, които са под постоянно напрежение, да намерят нещо, което да ги разсее от ежедневието – посещение на спортна зала, риболов, плетене и т.н.

Везни

Добри перспективи очакват активните представители на зодия Везни, които са готови да се заемат с начинанията си и със собствените си сили да ги реализират в живота. Всичко ще бъде на тяхна страна, но само до 20-о число на месеца, когато звездите ще им обърнат гръб и вече няма да могат да разчитат на късмета.

Ако всичко е наред в работата и в бизнеса, не е нужно да се тревожите без причина. Така ще имате свободно време за лични дела.

Може да разчитате на успех с противоположния пол. Интересът към вас през този период ще бъде повишен, не пропускайте да се възползвате от подобна благоприятна възможност!

Скорпион

Първите две декади на месеца късметът със сигурност няма да е на ваша страна. Може би е най-добре да се погрижите за себе си и личните си проблеми.

Инициативите ви може да не получат по-нататъшен напредък, ако не са подкрепени от сериозна материална база. Не трябва обаче да разчитате на кредити и заеми. Подобни рискове сега не са оправдани.

Разчитайте на себе си и възможностите си, поемете повече отговорност. Всяка помощ отстрани вече е неуместна, тя само ще навреди.

Стрелец

През октомври може да се захванете с всичко, което сте планирали по-рано и ще ви е нужно в близко бъдеще. Може най-сетне да стартирате собствените си идеи, особено ако сте готови еднолично да носите отговорност за тях.

Активността е оправдана и безопасна само през първата половина на месеца. По това време се натоварвайте максимално, а след това си подарете кратка почивка.

Да разчитате на нечия помощ през октомври не е препоръчително, защото тя може да се окаже неуместна или доста скъпа (не непременно във финансов план).

Козирог

Дали представителите на този земен знак ще успеят да постигнат материален успех през октомври е голям въпрос, а отговорът е, че звездите не са на тяхна страна. Само упоритият им труд ще може да компенсира нещо.

Едва третото десетдневие ще е повече или по-малко благоприятно за тези отговорни хора, които винаги са фокусирани върху максималния резултат и се стремят да постигнат целта си на всяка цена.

Опитайте се да не поемате излишна отговорност, не всички са на ваша страна. Действайте както знаете – систематично, прогресивно и целенасочено, избягвайки всякакви резки движения.

Не забравяйте за личните интереси, свързани с любовната сфера. Ако все още сте необвързани, възползвайте се от благоприятните възможности на месеца, за да срещнете партньора си в реалния свят, докато все още има такава възможност.

Водолей

Почти целият октомври ще е благосклонен към Водолеите, звездите и късметът ще бъдат на страната на тези активни, интелигентни и много талантливи личности.

Шанс да постигнат всичко, което са планирали, ще имат онези, които са готови да бъдат активни в решаването на проблемите си, да поемат инициативата и да носят пълната отговорност за действията си.

Задължително изключете финансовите рискове, също така не се препоръчва да влизате в дългове, да взимате дългосрочни заеми за проект и още повече за лични нужди.

Самотните представители на знака, които очакват да срещнат любовта, трябва да обърнат внимание на обкръжението си, например да потърсят някой, който би могъл да ги заинтересува, на работното място.

Риби

Третата декада на октомври ще бъде изключително обещаващ период за вас. Тогава може да започнете да планирате начинанията си. Ще успеете да подобрите финансовото си положение, само ако сте готови да поемете най-трудните задачи и да носите лична отговорност за резултата.

Импулсивните жени от знака не бива да търсят виновни, да приписват грешките и неуспехите си на някой друг. Време е да разберете себе си и проблемите, които възникват от време на време, те са основната причина за нервността ви.

Семейните двойки и тези, които наскоро са имали проблеми, ще трябва да се опитат да намерят компромис, да се отърват от негативните мисли.

През октомври не очаквайте снизходителност и подаръци от Съдбата! Ще трябва да постигнете всичко сами!

СПОДЕЛИ

Share

Leave A Comment