• Home
  • Светльо Витков с лоша прогноза за Слави Трифонов

Светльо Витков с лоша прогноза за Слави Трифонов

[ad_1]


Лоша прогноза за бъдещето на Слави Трифонов направи Светльо Витков.

„Политиката се превърна в шоубизнес, от който не виждам резултати като добро управление за българския народ или както обичат да казват – за суверена. Би трябвало шоуто да е разделено от политиката. Като известни шоумени знаем американския президент Роналд Рейгън, който е един от най-успешните американски президенти. За жалост в българската действителност господин Трифонов (Слави Трифонов – б.р.) върви по пътя, който започнах преди 10 години. Той има невероятно, огромно и неповторимо одобрение от българския народ, но проблемът започва сега. Проблемът започва, след като получиш общественото одобрение. Въпросът е какво ще направиш с него“, каза в предаването „Хоризонт до обед“ по БНР Светослав Витков, вокалист на група „Хиподил“ и председател на политическа партия „Глас народен“.

Според него политическият проект на Слави Трифонов ще приключи през 2022 година:

„Най-кратко казано – от много високо се пада много бързо, като се удариш в земята от много високо – няма ставане“.

Светослав Витков коментира, че когато започне да се сформира правителство, гражданите ще разберат истинската действителност каква е – защо са си дали гласа и за кого:

„Господин Трифонов, когато вземе като втора политическа сила мандат, ако бъде подкрепен от ГЕРБ, ще трябва да направи правителство и тогава хората ще кажат – ние гласувахме за теб срещу статуквото, а ти правиш кабинет с ГЕРБ. Неговото фиаско ще започне тогава“.

[ad_2]

Leave A Comment