• Home
  • Сложих му подслушвателно устройство в колата на съпруга си, чух разговора му с друга жена и разбрах къде се вози всяка вечер

Сложих му подслушвателно устройство в колата на съпруга си, чух разговора му с друга жена и разбрах къде се вози всяка вечер

Винаги съм била сигурна в съпруга си, живеем заедно от 5 години.

През годините, когато чувах, че някоя от приятелките ми се развежда, мислено благодарих на бога, че между мен и съпруга ми всичко е наред. Но изведнъж, около три месеца преди датата на 5-тата годишнина от сватбата ни, нещо се обърка.

Съпругът ми изведнъж започна да изчезва някъде след работа. Обаждах му се, писах му, той си вдигаше телефона само от време на време и казваше, че е много зает. Прибираше се вкъщи, питах го, но в отговор не чувах нищо друго освен: „Бях много зает. Ще разбереш скоро. Спи.“

Имахме планове да ходим на почивка някъде, но имахме финансови затруднения, затова отложихме пътуването на по-късен етап.

Имах спестени около 100 лв за козметика. И така реших да си купя «бръмбар» за около 70 лв. Малко устройство, само 4 на 3 см, като кибритена кутия на вид! Подслушването трябваше да улови всички думи в радиус от 10 метра.

Оставих го в колата на съпруга, в задния джоб на предната седалка заедно с други вещи. Често си правим барбекю навън, така че кибритената кутия не би трябвало да му създава въпроси.

Заредих „бръмбара“. И същата вечер реших да го тествам. Включих го в момента, когато съпругът ми завършваше основната си работа.

Слушам … разбирам, че някой влиза в колата. “Здравей!”, женски глас! Дори не посмях да дишам от изненада. Тя: „Е, къде ще отидем днес?“ Съпругът ми: „Сядай, сядай!

Аз не избирам лесен начин.” Тя: “Препрочетох всичко отново.” Той: “Питай ме, ако нещо не ти е ясно.” Тръгнаха. Съпругът ми: „Спри! Какво правиш? Сега ще натисна педала вместо теб. Стегни се, трябва да реагираш по-бързо.” С една дума разбрах, че той я учи да кара кола. Това беше неочаквано. На следващата вечер всичко се повтори. Караха в града.

В резултат на това две седмици по-късно, в деня на 5-та ни годишнина, съпругът ми ми подари почивка в Гърция за двама! Оказа се, че той е решил да спечели малко пари и е намерил четири момичета, които вече имат шофьорски книжки, но им трябва повече практика. И два месеца ходеше с тях всеки ден след работа, за да ми направи такава изненада!

Бях много изненадана и доволна. В Гърция всичко беше приказно! Нищо не му казах за подслушването. Махнах устройството и го скрих. Чувствам се много неудобно.

Leave A Comment