• Home
  • Съселяни на Пламен Пържолата разкриха какъв бизнес върти в Нидерландия

Съселяни на Пламен Пържолата разкриха какъв бизнес върти в Нидерландия

Мъжът, придобил бърза популярност след като плати близо 500 лева за телешки стек, казва, че е готов да съди ресторантьорите в отговор на тяхната закана да търсят правата си в съда.

След като стана известен с клипа за стековете за близо 500 лева, Пламен е в родното си село Беломорци. Тук срещу около два лева за бройка, хапва кюфтета от местната скара. Остава доволен – сочни са, имат и гъбен сос.

Пламен живее и работи в Нидерландия и казва, че винаги е обичал да се храни в хубави заведения.

„Винаги обичам да ям сред лукс, на всякакви ресторанти съм бил, но такова нещо не съм срещал – за три пържоли“, споделя мъжът пред bTV.

След видеото от ресторанта Пламен казва, че е станал известен, като непрекъснато обсъждане на случката му тежи на него и семейството му.

„Всеки иска да се снима с мен, казват ми Пържолата. И малки, и големи деца идват. За десет дни отидохме до Слънчев бряг, за да си починем, но не стана. Всеки един говори за това, навсякъде“, споделя Пламен, който сам решава да заснеме куриозната ситуация и да я публикува в интернет пространството.

Той е учуден и обиден от намеренията на ресторантьорите да го съдят, защото не е имал лоши намерения.

„Не съм направил нищо на заведението – нещо да счупя или да не съм платил сметки, да съм обиждал. Просто ми стана интересно – защо трябваше да плащам тази сметка. Не очаквах такава голяма сума да е. Цяла Европа вече за мен говори, не мога да спя“, казва мъжът. Приятелите му го подкрепят.

„Той не реагира нещо грешно, просто искаше да знае защо е платил тази сума, която за него не е проблем, най-културно си плати пържолата“, казва Кристиян Кирилов.

Сега Пламен казва, че и той е готов да заведе дело и да търси правата си в съда.

Луди пари вади Пламен Христов, придобил популярност с клипа от Варна, в който плаща сметка от 650 лв., след като ял пържоли.

Мъжът върти бизнес в Нидерландия. Негови съселяни споделиха пред „Галерия“, че знаят за марихуана, но не и подробности дали става въпрос за легален бизнес, или нещо извън закона.

Пламен искал малко популярност в социалните мрежи, казват те.

Интересното е, че успя да я получи. Само в първите дни клипчето от ресторанта във Варна навъртя над 1 милион гледания.

Преглед на снимките в профила му, показва че семейството му има висок стандарт на живот и определено обича да го демонстрира. Снима се по баровски ресторанти, а на една от снимките член на фамилията размахва чудовищна пачка с евро. Самият Пламен пък се хвали с огромна бяла лимузина пред къщата си.

Има и клип, на който баровеца се разчувства от живо изпълнение на Райна, скача до чалга звездата и започва да я замерва с банкноти по 20 лв.

Всъщност и на самото скаандално видео от ресторанта с пържолите мъжът от Беломорци не изглежда особено притеснен от сметката, като дори оставя бакшиш на сервитьорката.

Къщата му в търговищкото село е огромна. Пламен пуска гордо снимки от имота, който е с надпис: „Semeystvo jive mi se” Самият профил на тузаря ром е с гръмкото име “Jivei jivei”.

Пламен с удоволствие споделя всички майтапи в мрежата, родени покрай случката с пържолите.

Той се похвали още, че за 650 лв. организирал маса с печено агънце, на която хапнали и пийнали близо 30 души от селото му.

Клипът на Пламен разпали дебат за цените по морето. Мнозина разкритикуваха ресторанта във Варна. Редица прочути шефове пък обясниха, че подобни стекове струват дори повече. И просто клиентите трябва да четат внимателно.

Leave A Comment