• Home
  • С този домашен лек от сол и зехтин забравяте що е болка за 5 години напред

С този домашен лек от сол и зехтин забравяте що е болка за 5 години напред

Домашно приготвеният мехлем се състои от два продукта, които има във всяка къща – морска сол и зехтин! Ето и пропорцията за лечебната комбинация – 10 супени лъжици от солта и 20 супени лъжици от зехтина се разбъркват до получаването на хомогенна смес. Тя е подходяща за лечението на остеохондроза на врата (остеопороза).

мехлем срещу остеопороза на вратните прешлени, сол, зехтин, болка

 

Изсипете микса в буркан, най-добре с винт, затворете го и изчакайте няколко дни, докато не видите, че се е получила светла маслена смес. Едва тогава микстурата е готова за употреба.

мехлем срещу остеопороза на вратните прешлени, сол, зехтин

 

Всяка сутрин, в продължение на десет дни Вие (или с помощта на Ваш близък), втривайте енергично сместа с пръсти в областта на вратните прешлени. Започнете с 3-минутен масаж, след което удължавайте с още толкова времетраенето на процедурата, докато времето за масажиране достигне 20-21 минути.

След всяка разтривка с микса от сол и зехтин, поставете на врата си затоплена хавлиена кърпа за няколко минути.

Ако имате свръхчувствителна кожа, има вероятност по време или след масажа да получите леко зачервяване на кожата на третирания участък. Може след процедурата да забършете мястото със суха кърпа и след това да посипете с бебешка пудра против подсичане на третираното място. По време на процеса на пречистване, може да получите лека сънливост или виене на свят, но тези симптоми ще отшумят бързо.

мехлем срещу остеопороза на вратните прешлени, сол, зехтин, болка

Какъв е ефектът от масажа с тази лесна и лековита смес?

Веднага след 10-дневното лечение хрущялът и костната тъкан на гръбначния стълб регенерират. Стимулира се и кръвообращението в шийната част, където се намират основни прешлени като атлас и аксис. Всяка болка в тази част на тялото изчезва. И още – повече няма да усетите главоболие, а зрението Ви ще се подобри. Причината – тялото Ви ще се освободи от токсините, а метаболизмът Ви ще се възстанови. Истинското облекчение ще почувствате, след като преполовите периода на масажите.

Това лесно и евтино домашно лечение на остеохондрозата на врата (остеопороза) дава отлични резултат. Не води до каквито и да е странични ефекти, освен облекчението и изброените по-горе подобрения за здравето Ви.

Leave A Comment