• Home
  • Тед Живков – милионер в САЩ (Внукът на Тато живее като звезда)

Тед Живков – милионер в САЩ (Внукът на Тато живее като звезда)

Тед Живков – милионер в САЩ (Внукът на Тато живее като звезда)

Тед Живков се шири в приказно имение в САЩ

Внукът на Тодор Живков, който носи неговото име, мина под венчило с майката на децата си – красивата Вероника.

Блондинката, с която Тодор Живкова-младши от доста време живее на семейни начала, по произход е рускиня. Красавицата повече от 17 години се развива в сферата на фризьорските услуги. До момента нито Вероника, нито дъщеричката и синът на внука на Тато, който зад Океана се представя с името Тед Влад Живков, не са идвали в България.

В Щатите обаче водели почти холивудски живот. Благодарение на покера и посещенията на казина, които от страст са се превърнали в професия на Живков-младши, той вече се намира в списъка на американските богаташи и се шири в имение в Калифорния, оценявано на внушителните 5 милиона и 800 хиляди лева, разбра Hotarena.net.

Снимка: Flagman

Тодор е син на Владимир Живков, но от години не общува с баща си. През ноември 2019 Тед ще навърши 38, но откакто е емигрирал, кракът му не е стъпвал на родна земя. В САЩ той се озовава още като дете, когато майка му Маруся, която продължава да живее с него и семейството му, решава да избяга от бившия си мъж Владко. И досега Тед не искат да го свързват с България и затова и сменил името си.

И докато той се къпе в лукс, баща му Владимир, който през юни навърши 67 години, е принуден да оцелява с пенсия от 420 лева. Той все още живее с последната си съпруга в наследствената си къща на улица „Секвоя“, в столичния квартал Бояна. Въпреки информацията, че е закъсал със здравето, жена му разкри, че положението не е толкова сериозно.

Често му било мъчно за сина Тодор, а двете си внучета не бил виждал даже и на снимка. Момиченцето на Тед от тази година е четвъртокласничка и е сред надеждите на тениса с редица купи от престижни турнири, предават от Ретро.

Leave A Comment