• Home
  • Тези зодии да се готвят за много пари и подаръци този месец

Тези зодии да се готвят за много пари и подаръци този месец

Ето и кои са късметлиите в това отношение, според звездите

Овен

 

Овните са тези, които ще имат най-стабилно финансово състояние през месеца и даже може да се надявате на получаването на сериозни суми през месеца. Късметлии!
Телец

Не се очакват особени сътресение във финансовото състояние на Телците . Ще имате редовните харчове около началото на учебната година, а влюбените представители на знака може да пръснат повече пари за обекта на чувствата им.
Близнаци

Близнаците ще е нужно да позатегнат коланите . Не сте наясно с каква точно сума ще разполагате, докато поводите за харчене се множат. Хубавото е, че някои от тях ще отпаднат изненадващо.
Рак

През първата половина на месеца финансовото ви състояние ще е стабилно. За това не пилейте средства, за да може да се справите добре и с втората половина на месеца, след като нещата няма да са толкова розови. Малко пестеливост и всичко ще е наред!
Лъв

Лъвовете също може да се радват стабилна финансова ситуация. Нещо повече – ще имат засилване на стабилността на материалното ви положение. Периодично може да разчитате и на получаването на стабилен доход.
Дева

Когато човек получи повече пари започва да харчи повече. Това с пълна сили ще важи за Девите. Така още в средата на месеца може да се окажете на червено, така че – направете си добре сметката.
Везни

е очаквайте прилив на средства от сигурните източници. Доходите ще дойдат от най-неподозирани места. Ситуацията няма да е критична – в последния момент ще се появи разрешение на проблема.
Скорпион

Периодите на получаване на пари през този месец са началото и края му, а големите харчове – в средата. Някои представители на знака ще имат и изненадващи постъпления, но това ще е само при онези, които успеят да разширят дейността на бизнеса си.
Стрелец

През този месец ще е нужно да направите своите вложения. Помнете, че който не рискува – не печели. Разходите ви ще нарастват с напредването на дните. Предупредени сте!
Козирог

Първата половина на месеца е благоприятен период във финансово отношение за представителите на знака Козирог. Тогава ще бъдат успешни сделки, свързани с недвижимо имущество, оформяне на условия по кредит. Може да разчитате на финансова подкрепа в момент, в който имате нужда от нея.
Водолей

ви очакват доста разходи, свързани с личния ви живот, особено ако имате и ученици. В същия момент ваш приятел ще ви помоли за пари назаем, което сериозно ще дестабилизира бюджета ви, пише Блиц. Направете си добре сметката.
Риби

Финансовата прогноза е относително благоприятна. Паричните средства ще постъпват, както очаквате, без да има забавяния. Но заедно с това ще нарастват и доходите. Може да се наложи да върнете стар заем.

 

Leave A Comment