• Home
  • Топ адвокатът Росен Димитров изригна срещу съдийката Татяна Гьонева

Топ адвокатът Росен Димитров изригна срещу съдийката Татяна Гьонева

Топ адвокатът Росен Димитров коментира в социалната мрежа Фейсбук днешното изявление на съдийката Татяна Гьонева, която опита да обясни защо заедно с колегите й са взели решение да пуснат на свобода изверга Георги, който наряза с макетен нож приятелката си Дебора.

Ето какво пише Росен Димитров по темата:

Вчера бяха зададени въпроси дали съдът е видял снимките на нарязаното момиче и дали е знаел, че деецът е осъждан.

От пресконференцията става ясно, че съдът е видял снимките по делото и е запознат със обремененото съдебно минало на обвиняемия , а именно осъждане два пъти, като последния за същото, тоест има рецидив.

Въпреки това съдиите въобще НЕ коментираха хипотезите на причиняване на леката телесна повреда – по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Не казаха нищо за обществената опасност на дееца, извършвайки деянието в условията на рецидив.

Въпреки, че според тези съдии, те не са роботи и разбират житейския смисъл на стореното, то по закон имало лека телесна повреда и толкоз. Нямали са основание да преценят различните хипотези на причинена лека телесна повреда….

Това им дало основание да НЕ наложат НИКАКВА мярка на обвиняемия
НИКАКВА!

Преценили са, че дори парична гаранция от 2000 лева би била прекалено тежка и неотговаряща на обществената опасност на деянието и дееца, както и на нараняванията на пострадалата, според приложените снимки!

Ето това работят адвокатите!

Leave A Comment