• Home
  • Ужасяващи разкрития за нарко-типчето, което погуби 2 неподозиращи жени в София

Ужасяващи разкрития за нарко-типчето, което погуби 2 неподозиращи жени в София

[ad_1]


Охранителна камера на бул. „Черни връх“ е заснела момента на ужасяващия сблъсък между джипа „Ауди Q7“, управляван от бившия футболист Георги Семерджиев и таксиметровния автомобил.

При катастрофата, станала снощи около 23.08 часа на кръстовището при хотел „Хемус“, загинаха две млади жени – на 22 и 26 години. Таксиметровият шофьор е с леки травми, а виновният шофьор и спътничката му оцеляха по чудо в разцепения на две джип и избягаха.

Кадрите, които бяха излъчени от bTV, показват как джипът се удря в асансьора на метростанцията на бул. „Черни връх“. По данните на МВР Семерджиев, който е бивш футболист на „Левски“ и Ботев Пловдив, е минал на червен светофар, като първо ударил таксито, а след това се забил в асансьора. Отломките помитат стоящите на тротоара момичета и ги убиват на място.

И в момента продължават повторните огледи на мястото на инцидента от разследващия екип на специализирания отдел 01 на Националната следствена служба. По-рано пред Dir.bg шефката на екипа Мария Павлова заяви, че в рамките на деня ще бъдат извъшени и обиски на адреси, свързани с издирвания Георги Семерджиев.

Разследването по случая продължава. До момента е ясно, че джипът на бившия футболист няма никакъв спирачен път, като той е шофирал с голяма скорост.

[ad_2]

Leave A Comment