• Home
  • Украински граничари онемяха, когато отвориха бебешка кутия на границата – ето какво излезе от нея (Снимки):

Украински граничари онемяха, когато отвориха бебешка кутия на границата – ето какво излезе от нея (Снимки):

Украински граничари онемяха, когато отвориха бебешка кутия на границата – ето какво излезе от нея (Снимки):

Невероятно изобретателен начин измисли украинско семейство , за да избяга от разтърсваната от война Украйна. 37-годишният баща , глава на семейството,  се скри в бебешка кутия в опит да напусне нелегално страната.

Това съобщиха от Държавната гранична служба на Украйна.

Това е станало на КПП “Росошани” при проверка на лек автомобил, управляван от жена. В колата имало и две деца.

бебешка кутия

На границата с Молдова граничари от отряд Черновци заловиха необичаен „пътник“. Той е открит на ГКПП Росошани в лек автомобил Рено, управляван от жена с двете й деца.

мъж в бебешка кутия

След като проверили документите им, граничарите проверили и багажника на автомобила, където в бебешката кутия открили мъж, роден през 1985 г. Оказало се, че по този начин съпругата се опитала да прекара бащата на децата си през границата.

Граничарите не допуснаха преминаването на „пътника“, тъй като по време на военно положение мъже на възраст между 18 и 60 години нямат право да напускат страната.

мъж арест на границата

В момента се установяват обстоятелствата по извършеното нарушение. Срещу украинския гражданин са съставени административни документи за опит за нарушаване на държавната граница. Съпругата му също попада под ударите на закона, заради „незаконно прехвърляне на лица през държавната граница на Украйна“.

украински граничари арести

Leave A Comment