• Home
  • Шофьор с “Мерцедес” блъсна 3-г. дете край Лом, последвалото ще ви смрази!

Шофьор с “Мерцедес” блъсна 3-г. дете край Лом, последвалото ще ви смрази!

Шофьор с “Мерцедес” блъсна 3-г. дете край Лом, последвалото ще ви смрази!

Водач на лек автомобил блъсна 3-годишно дете в ломското село Разград, съобщиха от областната дирекция на МВР-Монтана. Детето е получило охлузни рани, няма опасност за живота му.

Вчера около 21.10 часа в село Разград, общ. Вълчедръм, 33-годишен водач от село Долни Цибър при управление на лек автомобил “Мерцедес Ц 200 ЦДИ” с монтанска регистрация не успял да спре и блъснал с предната част на автомобила внезапно излязлото на пътното платно 3-годишно момиченце, оставено без родителски надзор.

При удара детето останало под предната броня на автомобила, без да е прегазено.

Незабавно е транспортирано до МБАЛ Лом, където не са установени фрактури и наранявания, а само охлузни рани и уплаха. Детето е освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

Водачът останал на местопроизшествието, като до пристигане на полицейските служители между него и роднини на детето възникнал конфликт, при който му е нанесен побой.

Сбиването е прекратено от отзовалия се полицейски автопатрул. На водача на лекия автомобил са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата. За случая е уведомена Районна прокуратура – гр. Монтана. В полицията в Лом е образувана преписка.

Leave A Comment