• Home
  • Ядох тиква всеки ден в продължение на 21 дни. Споделям резултатите от моя експеримент

Ядох тиква всеки ден в продължение на 21 дни. Споделям резултатите от моя експеримент

Ползите от тиквата са много. Ето една истинска история за промените, който настъпват в организма, когато се консумира тиква.

Наистина се влюбих в тиквата. През последния месец я използвах за приготвянето на различни рецепти. И така, преди няколко седмици попаднах на статия в интернет за ползите от този оранжев зеленчук – оказа се, че тиквата е много полезна за организма, благодарение на съдържащите се в нея витамини и микроелементи.

В очакване на предстоящите положителни промени, реших да проведа още един експеримент, този път с тялото си – ядох тиква всеки ден в продължение на 20 дни. Искам да ви споделя за невероятните полезни свойства на тиквата и моите резултати от този експеримент – дори не съм си мечтала за толкова бърз ефект!

Ядох тиква предимно за вечеря – изпечена на фурна с подправки.

Ето какви промени настъпиха в тялото миУспях да се отърва от 3 излишни килограма. Тиквата съдържа голямо количество фибри, които бързо насищат тялото и оставят приятно усещане за ситост за дълго време. Самата тиква е с ниско съдържание на калории, така че такава вечеря изобщо няма да навреди на фигурата ви.

На второ място, състоянието на кожата на лицето ми се подобри. Тиквата прочиства тялото от токсини и шлаки, а състояниео на кожата на лицето ни, както знаете, е резултат от това, което се случва в тялото.

Трето, храносмилането ми се подобри и изхожданията ми се нормализираха.

Друг плюс е по-доброто зрение.

Вижте още: Масло от джинджифил: бори се с косопада и засилва имунитета

И така, определено ще продължа да ям тиква – вече намерих рецепта за супа от тиква и оризова каша с тиква – сигурна съм, че тези ястия ще се получат вкусни и, което е по-важно, ще донесат много ползи за тялото ми.

Leave A Comment