• Home
  • Жена случайно изми салам в съдомиялната и останките му я ужасиха до края на живота ѝ

Жена случайно изми салам в съдомиялната и останките му я ужасиха до края на живота ѝ

Рускинята Лада Глибина показа на своите приятели във Фейсбук какво ще се случи със салам, когато той няколко часа престои в съдомиялна машина.

Дадената ситуация предизвика буря от емоции, разделяйки мненията на два лагера. За някои ситуацията не е някакво феноменално откритие, докато за други, напротив, бе чист шок.

Неочаквано откритие

„Със семейството ми ядем колбаси. След хранене парче случайно попадна с мръсните чинии в съдомиялната. Миенето на посудата продължи три часа, след което аз видях какво е останало от салама“, пише жената във Фейсбук.

След изваждането му от съдомиялната, парчето салам се било превърнало в гъсто желе. При това формата му се била запазила, но цветът му бил изцяло изчезнал.

При това жената твърди, че е била купила един от най-скъпите колбаси, за който тя била сигурна, че е качествен и го смятала за натурален.

Гледайки на това, което било останало от салама, жената категорично заявява, че вече никога няма и да вкуси повече в живота си салам.

Ситуацията предизвика бурен спор.

Мнозина казаха, че въобще не се учудват от състоянието на колбаса, защото живеем във време, когато такъв развой на събитията е нещо обичайно. Днес много трудно могат да се намерят хранителни продукти, които да са напълно естествени.

Leave A Comment