• Home
  • Напитка с канела и лимон гори по 500гр от излишното ви тегло всяка вечер. Сутрин се събуждате по-леки!

Напитка с канела и лимон гори по 500гр от излишното ви тегло всяка вечер. Сутрин се събуждате по-леки!

Напитка с канела и лимон гори по 500гр от излишното ви тегло всяка вечер. Сутрин се събуждате по-леки!

В борбата с излишните сантиметри по бедрата, корема и талията всички начини са добри! За разлика от скептично отношение към изгарянето на мазнини, напитките имат много положителни отзиви от жени, които са ги използвали правилно и получили желаните резултати.

Лекарството, което ще ви предложим днес , не само насърчава изгарянето на мазнините, но също така има слабителен ефект! Това е много важно, особено за тези, които страдат от чест запек, предизвиквайки чувство на тежест и интоксикация . Напитката за отслабване трябва да се пие преди лягане-Това е специалният трик! По време на сън, тялото ни е в състояние да регенерира мускули, но не прави нищо с мазнините. Този еликсир ще даде тласък на метаболизма и изгарянето на мазнините .

Съставки

250 мл вода
половин лимон
няколко стъбла магданоз
щипка канела
1 ч.л. ябълков оцет
1 ч.л. мед

Приготвяне

Във вода при стайна температура, добавят нарязани шайби лимон, нарязан магданоз. Дайте възможност напитката да престои за известно време, най-добре е да се приготви на сутринта и се оставя до вечерта. След това добавете мед, канела и оцет. За ефективна загуба на тегло се пие коктейл преди лягане 2 часа след вечеря. На следващият ден ще почувствате разликата – едно питие е в състояние да ви отърве от излишните килограми като отнема по 500 грама на вечер! Курс на провеждане – 2 седмици, след което трябва да си вземете почивка в продължение на 3 дни и да продължите да използвате напитката до постигане на желаните резултати.

Leave A Comment