• Home
  • Сложете сол в чорапите си преди лягане и ще останете изненадани от резултата

Сложете сол в чорапите си преди лягане и ще останете изненадани от резултата

[ad_1]


На пръв поглед препоръката да сложите сол в чорапите си може да изглежда странна. Но резултатът определено си заслужава. Благодарение на този трик ще си възвърнете спокойния сън и ще се отървете от подуването на краката. Какво точно трябва да направите? Този трик изисква дебели чорапи и сол. Във всеки от тях се заспива по 1 супена лъжица едра сол. По желание към солта може да добавите 1 капка етерично масло.

Тази процедура се извършва поне 40 минути преди лягане. Трябва да задържите краката си в чорапите със сол най-малко 10 минути, след което може да ги свалите преди сън. На мнозина са известни ползите от ходенето с боси крака, особено по неравности: пясък, камъни, трева. Източните лечители приемат тази практика като панацея за много заболявания, дори хронични. Факт е, че масажът на краката стимулира рецепторите и подобрява кръвообращението.

Този трик помага за облекчаване на напрежението в долните крайници и отпуска мускулите след натоварен ден. Бонус от неговото приложение е решаването на проблема с потните крака. Солта убива бактериите и премахва миризмата. Но резултат от процедурата може да очаквате след 7 дни. Солта се сменя веднъж седмично. Според езотериците целият негатив, който човек натрупва, отива в краката. Така че тази техника помага не само за борба с умората, но и за освобождаване от негативната енергия. Важно: Тази статия е единствено с информативна цел и не замества консултацията със специалист!

[ad_2]

Leave A Comment