• Home
  • Теодора от „Фермата“ се разведе заради Пламен – ето къде са двамата в момента (Снимки):

Теодора от „Фермата“ се разведе заради Пламен – ето къде са двамата в момента (Снимки):

[ad_1]

Теодора от "Фермата" се разведе заради Пламен - ето къде са двамата в момента (Снимки):


„Футболната съпруга“ Теодора Дякова от последния сезон на “ Фермата “ запази популярността си и след риалитито. Подобна бе и участта на останалите „фермери“, чийто личен живот е не по-малко интересен на зрителите от случващото се на екрана. 

Теодора, която в предаването се показа като вярна съпруга, вече е сменила семейния си статус и е разведена жена , става ясно от профила й в Инстаграм.

Брюнетката, която стана част от отбора на риалити предаването миналата година е сменила фамилията си Дякова с Андонова.

С фамилията на съпруга си – бившия футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков тя влезе във „Фермата” през септември 2021 година. Там обаче се срещна с Пламен , който започна настоятелно да я ухажва, пише „Хотнюз“. 

Пламен и Теодора Фермата

Искрата между тях пламна още по време на продукцията, но тогава красавицата не даде големи шансове на мачото и дори обяви, че с него могат да бъдат единствено приятели. След края на последния сезон обаче тя заряза мъжа си, с които от години живееше в Чикаго и се прибра в България заради сина на кмета на Ябланица.

Доскорошната половинка на сърцатия защитник още от края на миналата година все по-често можеше да бъде засечена в софийските нощни заведения. Теодора дори започна работа у нас като представител на фирма за етерични масла. Танко пък ограничи профила си в социалните мрежи. Двамата имат дъщеря Ема. Сега вече в социалните мрежи Теодора фигурира като Андонова и от присъствието на Танко Дяков няма следа.

А преди часове се появи първа обща снимка на двойката в колата на техни приятели:

Теодора и Пламен

Към какво приключение са поели четиримата, предстои да разберем! Факт е обаче, че нито Пламен, нито Теодора досега официално са се заявили като двойка, нито пък общи снимки на двамата фигурират в профилите им в социалните мрежи.

[ad_2]

Leave A Comment