• Home
  • Тя намаза косата си с майонеза, а след 20 минути не повярва на очите си

Тя намаза косата си с майонеза, а след 20 минути не повярва на очите си

[ad_1]


Всяка жена, която има суха, изтощена, увредена и непослушна коса, знае колко е трудно да се приведе подобно нещо в нормален вид. Със сигурност е изпробвала хиляди неща, за да изглежда косата й по-нормално. Маски, сешоари, преса… Но нищо не помага!

Какво да правите в подобна ситуация ли? Това момиче съветва всички дами с подобен проблем да мажат косата си с майонеза!

Не, не е полудяла! Благодарение на свойствата си, майонезата перфектно подхранва, възстановява и овлажнява сухата коса. Редовната й употреба под формата на маска ще добави обем на косата ви и ще я укрепи. А след нанасянето й тя ще стане мека, блестяща и лесна за оформяне.

Продуктът съдържа яйчени жълтъци, зехтин или други масла и точно поради това е много подходящ за увредена и суха коса. Дори в него да има малко консерванти, пак е много по-полезен от всеки балсам за коса!

Момичето е имало суха и безжизнена коса.

Нанесло е майонеза върху косата си, сложило си е шапка за баня, а след това е увило главата си с кърпа.

20 минути по-късно е измило главата си с шампоан без парабени. И я подсушила със сешоар.

„Не мога да спра да докосвам косата си. Това е невероятно!“, признава развълнувано тя.

Преди да започнете с процедурата, трябва да извадите майонезата от хладилника и да изчакате да достигне стайна температура. След около час можете да започнете да действате по същество.

Ако желаете, към майонезата можете да добавите и други полезни съставки: например към 3 супени лъжици майонеза прибавете 3 чаени лъжички рициново масло. Съставките трябва да се разбъркат добре до получаване на хомогенна маса.

Нанася се върху чиста коса.

Маската се отмива много лесно и не остава никаква миризма. /jenata.blitz.bg

[ad_2]

Leave A Comment