• Home
  • 71-годишна баба извърши поредния си обир – отмъкна над 2 000 лв.

71-годишна баба извърши поредния си обир – отмъкна над 2 000 лв.

72-годишна жена е откраднала 2450 лв. от жилище в Попово, съобщиха от МВР.

Кражбата е станала миналия месец, като в жилището – собственост на 72-годишен мъж от Попово, е проникнато през незаключена врата, и оттам е извършена кражба на парите.

Извършител е 71-годишна жена от същия град, известна на полицията с предишните си кражби.

По случая е образувано досъдебно производство.

Разкриха убийство на мъж в село Алдомировци, община Сливница, съобщиха от полицията. Престъплението е разкрито за броени часове в резултат на действия на криминалисти от София в координация с колегите им от ГД „Национална полиция“.

Към 19:40 часа на 24 септември жител на селото е сигнализирал, че по време на разходка, е намерил мъж в безпомощно състояние в ливада край населеното място.

Изпратени са екипи на полицията и на „Спешна помощ“. Установена е самоличността на починалия – местен жител. По тялото му са били констатирани прободни рани, а в близост – открит кухненски нож.

В хода на разследването криминалистите влезли в дирите на извършителите на тежкото престъпление – двама братя.

Те са задържани за срок до 24 часа. От първоначалните действия по разследването е изяснено, че между тях и жертвата често са възниквали конфликти след употреба на алкохол.

След доклад на събраните доказателства в прокуратурата извършителите са привлечени в качеството на обвиняеми и са арестувани за срок до 72 часа.

Leave A Comment